За малко да им хванем вяра на тези  от екипа

...
За малко да им хванем вяра на тези  от екипа
Коментари Харесай

Пак ни изпързаляха от „Ергенът”: Маги и Алек го раздават влюбени

За малко да им хванем религия на тези  от екипа на „ Ергенът ”! Алек и посочената за победителка Маги Томова се пробваха да изпързалят почитателите си. Двойката пусна снимки  сякаш от общата си  зимна отмора, имитирайки, че са влюбена двойка.

На фотото се вижда по какъв начин Алек подвига чаша с бяло вино напряко на заснежената писта. Почти  същия кадър е разгласила и Маги. Като някои почитатели виждат, че  дори чашата е като от същия сервиз. По-наивните фенове незабавно налапаха въдицата и засякоха сякаш инцидентното съвпадане на фотосите.

Само, че по-подозрителните незабавно разкриха измамата и са безапелационни, че това  е следващ кьорфишек по поръчка на продукцията.  Така се надяват от екипа на „ Ергенът ” да поддържат интереса на феновете към шоуто жив и помолили  двамата основни герои да пуснат фотосите в Инстаграм.

Само, че надали ще пратят почитателите на шоуто повторно за зелен хайвер, откакто по-паметливите си спомнят че по време на „ Ергенът ” 1 имаше сходен случай когато и тогава се разбра коя е победителката –рускинята Виктория два месеца преди финала. За да замажат гафа от шоуто  пуснаха общо фото на Виктор и Алекс по какъв начин си пийват кафенце дружно.

Явно  сценаристите на шоуто са взели публиката за огромни балъци и желаят с такива неспособно скалъпени спойлери да ги заблудят.

А истината е, че Алек сега не е нито с Маги, нито пък с Надя Вишева, разкриват запознати  от близкия кръг на шоуто.

Автор: Crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР